การเตรียมน้ำปลาถั่วเหลืองโดยวิธีลัด [The Soya-bean Sauce Preparation By Quick-Process] / (Record no. 11208)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00866nab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000011644
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2495 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0011-64560
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081305
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081231
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191454
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181954
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201220
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ประไพ บุณยนิตย์.
9 (RLIN) 29793
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การเตรียมน้ำปลาถั่วเหลืองโดยวิธีลัด [The Soya-bean Sauce Preparation By Quick-Process] /
Statement of responsibility, etc. ประไพ บุณยนิตย์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำปลา
General subdivision ถั่วเหลือง.
9 (RLIN) 1514
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title หนังสือพิมพ์เภสัชกรรม สมัยสาม
Related parts 5, 5 (พ.ย. 2495) 45-50
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.