ผลของกระบวนการแปรรูปต่อการส่งผ่านความร้อนในแตงกวาดองบรรจุขวดแก้ว / (Record no. 117025)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00850nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000119320
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 101018 2551 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091240
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141030
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100447
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201010261140
Level of effort used to assign classification kularb
-- 201010181345
-- NAPASROS
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กรผกา อรรคนิตย์
9 (RLIN) 42072
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของกระบวนการแปรรูปต่อการส่งผ่านความร้อนในแตงกวาดองบรรจุขวดแก้ว /
Statement of responsibility, etc. กรผกา อรรคนิตย์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แตงกวาดอง
General subdivision บรรจุภัณฑ์.
9 (RLIN) 112289
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 38, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2551) 178-188
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.