ผลของกระบวนการแปรรูปต่อการส่งผ่านความร้อนในแตงกวาดองบรรจุขวดแก้ว / (Record no. 117025)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00850nab a2200145 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000119320 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 101018 2551 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091240 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141030 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100447 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201010261140 |
Level of effort used to assign classification | kularb |
-- | 201010181345 |
-- | NAPASROS |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | กรผกา อรรคนิตย์ |
9 (RLIN) | 42072 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อการส่งผ่านความร้อนในแตงกวาดองบรรจุขวดแก้ว / |
Statement of responsibility, etc. | กรผกา อรรคนิตย์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | แตงกวาดอง |
General subdivision | บรรจุภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 112289 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 38, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2551) 178-188 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.