การใช้แป้งที่ผลิตภายในประเทศแทนบางส่วนของแป้งสาลีในการ ทำเส้นบะหมี่ / (Record no. 12050)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00987nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000012514
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2525 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0012-51660
038 ## - RECORD CONTENT LICENSOR
Record content licensor 122
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081313
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081239
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191502
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611182000
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201229
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ชาญชัย คุตตะธรรมะกุล.
9 (RLIN) 30353
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การใช้แป้งที่ผลิตภายในประเทศแทนบางส่วนของแป้งสาลีในการ ทำเส้นบะหมี่ /
Statement of responsibility, etc. ชาญชัย คุตตะธรรมะกุล.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element บะหมี่.
9 (RLIN) 1622
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารเคมีวิศวกรรมเทคโนโลยีทางอาหารและเชื้อเพลิง
Related parts 4, 1 (ม.ค. 2525) 37-47
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.