การใช้แป้งที่ผลิตภายในประเทศแทนบางส่วนของแป้งสาลีในการ ทำเส้นบะหมี่ / (Record no. 12050)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00987nab a2200169 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000012514 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2525 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0012-51660 |
038 ## - RECORD CONTENT LICENSOR | |
Record content licensor | 122 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081313 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081239 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191502 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611182000 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201229 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ชาญชัย คุตตะธรรมะกุล. |
9 (RLIN) | 30353 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การใช้แป้งที่ผลิตภายในประเทศแทนบางส่วนของแป้งสาลีในการ ทำเส้นบะหมี่ / |
Statement of responsibility, etc. | ชาญชัย คุตตะธรรมะกุล. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | บะหมี่. |
9 (RLIN) | 1622 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเคมีวิศวกรรมเทคโนโลยีทางอาหารและเชื้อเพลิง |
Related parts | 4, 1 (ม.ค. 2525) 37-47 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.