ยีสต์กับการปรับปรุงคุณภาพของโดขนมปังแช่เยือกแข็ง / (Record no. 126537)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00798nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000128867
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120427 2553 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091346
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141202
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100553
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201301231027
Level of effort used to assign classification suwasri
-- 201204271313
-- samrual
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ยุทธนา พิมลศิริผล
9 (RLIN) 112069
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ยีสต์กับการปรับปรุงคุณภาพของโดขนมปังแช่เยือกแข็ง /
Statement of responsibility, etc. ยุทธนา พิมลศิริผล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โดแช่แข็ง
General subdivision ยีสต์.
9 (RLIN) 122250
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 40, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2553) 47-50
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.