แนวทางการเลือกซื้อผลิตภัณฑ์อาหารทางเลือกเพื่อสุขภาพ / (Record no. 136662)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02469nab a2200205 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000139076 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 140916c2556 mr1 0 0tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091418 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151558 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100719 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201411051013 |
Level of effort used to assign classification | vanut |
-- | 201409161438 |
-- | fl5_book |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | เนตรนภิส วัฒนสุชาติ |
9 (RLIN) | 32 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | แนวทางการเลือกซื้อผลิตภัณฑ์อาหารทางเลือกเพื่อสุขภาพ / |
Statement of responsibility, etc. | เนตรนภิส วัฒนสุชาติ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2015 M01 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | หลักการเลือกซื้อผลิตภัณฑ์อาหารทางเลือกเพื่อสุขภาพ ควรคำนึงถึง ความปลอดภัยและคุณค่าทางโภชนาการของอาหารโดยเลือกประเภทอาหารตามธงโภชนาการหรืออาหาร5หมู่ และข้อปฏิบัติการกินอาหารเพื่อสุขภาพที่ดีของคนไทยที่เรียกว่าโภชนบัญญัติ 9 ประการ เลือกกินอาหารที่มีประโยชน์ต่อสุขภาพให้หลากหลายในสัดส่วนที่เหมาะสม ตามอายุ เพศและกิจกรรมประจำวัน จำกัดอาหารที่มีน้ำตาล ไขมันสูง บริโภคผักผลไม้ให้มาก และเลือกซื้อผลิตภัณฑ์โดยอ่านฉลากข้อมูลโภชนาการเพื่อคำนวณปริมาณสารอาหารในผลิตภัณฑ์ เปรียบเทียบกับปริมาณที่ร่างกายต้องการในแต่ละวัน. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | SPV57M10 |
9 (RLIN) | 181009 |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | FOOD57M10 |
9 (RLIN) | 180890 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ฉลากโภชนาการ |
General subdivision | ข้อมูล. |
9 (RLIN) | 12997 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ฉลากอาหาร. |
9 (RLIN) | 150838 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 43, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2556) 46-52 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.