อัตราค่าธรรมเนียมการวิเคราะห์และตรวจสอบคุณภาพของอาหาร อัตราค่าธรรมเนียมการใช้ห้องปฏิบัติการเครื่องมือเครื่องจักรและอุปกรณ์ต่าง ๆ ของสถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร (Record no. 1756)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01166nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000001849
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0001-84960
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081140
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081114
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191327
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181853
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201051
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title อัตราค่าธรรมเนียมการวิเคราะห์และตรวจสอบคุณภาพของอาหาร อัตราค่าธรรมเนียมการใช้ห้องปฏิบัติการเครื่องมือเครื่องจักรและอุปกรณ์ต่าง ๆ ของสถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร
General subdivision งานบริการตรวจวิเคราะห์.
9 (RLIN) 22269
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 27, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2540) 46-52
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.