การถนอมอาหารโดยวิธีการทำให้แห้งแบบเผือก (Record no. 192)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00767nab a2200133 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000000200 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 25102515th 00 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081126 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081103 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191313 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611181842 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201037 |
-- | VLOAD |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | การถนอมอาหารโดยวิธีการทำให้แห้งแบบเผือก |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
General subdivision | การเก็บและรักษา. |
9 (RLIN) | 320 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | รายงานกิจกรรมของกรมวิทยาศาสตร์ กระทรวงอุตสาหกรรม |
Related parts | ฉ. 31 (ต.ค. 2510-กย. 2515) 163-164 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.