การศึกษาการวิจัยการใช้แซ็กคารินในอาหาร (Record no. 21459)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00679nab a2200133 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000022332 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2543 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081447 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081402 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191624 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191404 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201400 |
-- | VLOAD |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | การศึกษาการวิจัยการใช้แซ็กคารินในอาหาร |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | แซ็กคาริน. |
9 (RLIN) | 973 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Related parts | ฉ. 58 (2543) 137-138 |
International Standard Serial Number | 0857-7625 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.