แนวทางการลดจุดควบคุมวิกฤติในการจัดทำระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / (Record no. 57011)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01320 ab a2200193 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000058700 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2540 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0058-76460 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082127 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702082028 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192314 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192037 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201919 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วราวุฒิ ครูส่ง. |
9 (RLIN) | 30049 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | แนวทางการลดจุดควบคุมวิกฤติในการจัดทำระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | วราวุฒิ ครูส่ง, ประภาพร ขอไพบูลย์ และ อดิศร เสวตวิวัฒน์. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อุตสาหกรรมอาหาร |
General subdivision | การควบคุมคุณภาพ. |
9 (RLIN) | 40648 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม. |
9 (RLIN) | 672 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ประภาพร ขอไพบูลย์. |
9 (RLIN) | 42164 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | อดิศร เสวตวิวัฒน์. |
9 (RLIN) | 43595 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 27, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2540) 243-247 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.