แนวทางการลดจุดควบคุมวิกฤติในการจัดทำระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / (Record no. 57011)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01320 ab a2200193 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000058700
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0058-76460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082127
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082028
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192314
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192037
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201919
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วราวุฒิ ครูส่ง.
9 (RLIN) 30049
245 10 - TITLE STATEMENT
Title แนวทางการลดจุดควบคุมวิกฤติในการจัดทำระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร /
Statement of responsibility, etc. วราวุฒิ ครูส่ง, ประภาพร ขอไพบูลย์ และ อดิศร เสวตวิวัฒน์.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อุตสาหกรรมอาหาร
General subdivision การควบคุมคุณภาพ.
9 (RLIN) 40648
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม.
9 (RLIN) 672
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ประภาพร ขอไพบูลย์.
9 (RLIN) 42164
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อดิศร เสวตวิวัฒน์.
9 (RLIN) 43595
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 27, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2540) 243-247
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.