การพัฒนาสูตรแป้งข้าวเจ้าสำเร็จรูปเพื่อผลิตขนมปังโดยใช้แซนแทนกัมเป็นสารยึดเกาะ / (Record no. 81982)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01278 ab a2200205 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000083898
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2545 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090156
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090034
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611211759
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122143
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202333
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ธีรพร กงบังเกิด.
9 (RLIN) 77456
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การพัฒนาสูตรแป้งข้าวเจ้าสำเร็จรูปเพื่อผลิตขนมปังโดยใช้แซนแทนกัมเป็นสารยึดเกาะ /
Statement of responsibility, etc. ธีรพร กงบังเกิด, จิราภรณ์ สอดจิตร์ และ กนกกานต์ วีระกุล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แป้งข้าวเจ้าสำเร็จรูป.
9 (RLIN) 77457
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แซนแทนกัม.
9 (RLIN) 5102
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง.
9 (RLIN) 1238
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สารยึดติด.
9 (RLIN) 3017
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name จิราภรณ์ สอดจิตร์.
9 (RLIN) 77458
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กนกกานต์ วีระกุล.
9 (RLIN) 77459
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสาร มกค.
Related parts 22, 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2545) 7-27
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.