การทำอาหาร (เป็นชิ้น) ให้เย็นลงด้วยวิธีสุญญากาศ (Record no. 8220)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00723nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000008568
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0008-56960
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081238
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081206
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191427
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181935
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201153
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title การทำอาหาร (เป็นชิ้น) ให้เย็นลงด้วยวิธีสุญญากาศ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
General subdivision สาระสังเขป.
9 (RLIN) 27867
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 27, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2540) 61
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.