การผลิตยีสต์ขนมปัง (Baker Yeast) / (Record no. 95714)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01207nab a2200181 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000097905 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 061228 2545 th 000 00tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090956 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090354 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130028 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100211 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200612281129 |
-- | samrual |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ก4694 |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Subordinate unit | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์ |
9 (RLIN) | 26314 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การผลิตยีสต์ขนมปัง (Baker Yeast) / |
Statement of responsibility, etc. | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์ มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ยีสต์. |
9 (RLIN) | 148771 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ขนมปัง. |
9 (RLIN) | 1238 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เดลินิวส์ |
Related parts | ฉ. 19,345 (30 ก.ย. 2545) 14 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4694.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4694.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.