การผลิตยีสต์ขนมปัง (Baker Yeast) / (Record no. 95714)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01207nab a2200181 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000097905
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 061228 2545 th 000 00tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090956
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090354
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130028
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100211
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200612281129
-- samrual
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก4694
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Subordinate unit โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์
9 (RLIN) 26314
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การผลิตยีสต์ขนมปัง (Baker Yeast) /
Statement of responsibility, etc. โครงการเผยแพร่ความรู้และผลทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์ มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ยีสต์.
9 (RLIN) 148771
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง.
9 (RLIN) 1238
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 19,345 (30 ก.ย. 2545) 14
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4694.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4694.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.