Normal view
MARC view
- การปรุงอาหาร (ขนมปัง)
Entry Topical Term
001 - CONTROL NUMBER
- control field: 173152
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field:
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20210112115844.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 210112|| aca||aabn | a|a d
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency:
- Transcribing agency:
150 ## - HEADING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: การปรุงอาหาร (ขนมปัง)
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: Work cat.: (): จิตรา สิงห์ทอง. 173148, การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมปังเพื่อสุขภาพจากแป้งแก่นตะวัน (Helianthus tuberosus L.) Development of healthy bread product from sunchoke (Helianthus tuberosus L.) flour