Normal view MARC view
  • การปรุงอาหาร (ขนมปัง)

Entry Topical Term

Number of records used in: 2

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 173152

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210112115844.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210112|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: การปรุงอาหาร (ขนมปัง)

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (): จิตรา สิงห์ทอง. 173148, การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมปังเพื่อสุขภาพจากแป้งแก่นตะวัน (Helianthus tuberosus L.) Development of healthy bread product from sunchoke (Helianthus tuberosus L.) flour