Normal view MARC view
  • ผลิตภัณฑ์อาหาร

Entry Topical Term

Number of records used in: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 201365

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210430134139.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210430|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: ผลิตภัณฑ์อาหาร

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: ()152422: สุนทรณ์ ฟักเฟื่อง. 174607, การประยุกต์ใช้แป้งกล้วยไข่เพื่อเพิ่มปริมาณเส้นใยในผลิตภัณฑ์ขนมปังหวาน Application of golden banana flour to increase fiber content in soft bread products