Normal view
MARC view
- ผลิตภัณฑ์อาหาร
Entry Topical Term
001 - CONTROL NUMBER
- control field: 201365
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field:
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20210430134139.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 210430|| aca||aabn | a|a d
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency:
- Transcribing agency:
150 ## - HEADING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: ผลิตภัณฑ์อาหาร
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: Work cat.: ()152422: สุนทรณ์ ฟักเฟื่อง. 174607, การประยุกต์ใช้แป้งกล้วยไข่เพื่อเพิ่มปริมาณเส้นใยในผลิตภัณฑ์ขนมปังหวาน Application of golden banana flour to increase fiber content in soft bread products