Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
นวัตกรรมและเทคโนโลยีอาหาร เพิ่มขีดความสามารถให้ครัวโลก /
Normal view
MARC view
ISBD view
นวัตกรรมและเทคโนโลยีอาหาร เพิ่มขีดความสามารถให้ครัวโลก /
กองบรรณาธิการ
By:
กองบรรณาธิการ
Material type:
Article
Subject(s):
อุตสาหกรรมอาหาร -- ความสามารถทางการแข่งขัน
In:
ส่งเสริมเทคโนโลยี
36, 206 (ส.ค.-ก.ย. 2552) 5-7
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YJ2011 M10
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
การสำรวจคุณภาพเส้นใยฝ้ายไทยที่ทำเป็นการค้า /
by อัมพร ยังโหมด.
2
ใยฝ้ายโดยตรงจากเซลล์ฝ้าย /
by ชัยวัฒน์ คุประตกุล.
3
ฝ้ายเส้นใยธรรมชาติอันมหัศจรรย์
4
โมเดลทางคณิตศาสตร์ของเมอเซอไรเซซันเส้นใยฝ้าย /
by สมพร เลือดกาญจนะ.
5
เส้นใยฝ้าย (Cotton fiber)
6
เรื่องน่ารู้เกี่ยวกับผ้าฝ้ายแลบะเส้นใยฝ้าย
7
ความละเอียดของเส้นใยฝ้าย /
by บุญชัย บุญธรรมติระวุฒิ.
8
มาตรฐานชุดเครื่องแบบนักเรียน /
by บุญชัย บุญธรรมติระวุฒิ.
9
ผสมฝ้ายอย่างไร? เส้นด้ายจะมีคุณภาพดี /
by บุญชัย บุญธรรมติระวุฒิ
10
'ทุ่งกล้วย' ผนวกเส้นใยฝ้าย-ผักตบชวา ยกระดับสู่ 'นวัตกรรมผ้าทอธรรมชาติ'
by สายอรุณ ปินะดวง.
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.