ไวน์มะพร้าวน้ำหอม.

Material type: ArticleArticleSubject(s): FOOD57M11 | ไวน์ -- มะพร้าวน้ำหอม -- วิธีทำ In: เกษตรกรรมธรรมชาติ 17, 1 (2557) 70Summary: วิธีทำไวน์มะพร้าวน้ำหอมเริ่มจากนำแป้งข้าวหมาก บดให้ละเอียด ผสมกับเหล้าขาว คนให้เข้ากันและทิ้งไว้1คืน ใช้ตะปูคอนกรีตตอกด้านบนของผลมะพร้าว 2 รู โดยไม่ต้องตัดลงมาจากต้น จากนั้นใช้สลิงค์ดูดน้ำเหล้าที่ผสมแล้ว 1.5 ซีซี ฉีดเข้าที่รูที่เจาะไว้และใช้เทปกาวปิดรู ทิ้งไว้15 วัน จึงสามารถดื่มได้.Summary: To make coconut wine start with grinding yeast then mix with rice whiskey, stir well and leave for 1 night, use concrete nails strikes on top of coconut for 2 holes that coconut must stay on coconut tree then use syringes drain mixed rice whisky about 1.5 cc. inject into hole and use sticky tape close the holes and leave for 15 days, so it ready to drink.
No physical items for this record

YJ2015 M02

วิธีทำไวน์มะพร้าวน้ำหอมเริ่มจากนำแป้งข้าวหมาก บดให้ละเอียด ผสมกับเหล้าขาว คนให้เข้ากันและทิ้งไว้1คืน ใช้ตะปูคอนกรีตตอกด้านบนของผลมะพร้าว 2 รู โดยไม่ต้องตัดลงมาจากต้น จากนั้นใช้สลิงค์ดูดน้ำเหล้าที่ผสมแล้ว 1.5 ซีซี ฉีดเข้าที่รูที่เจาะไว้และใช้เทปกาวปิดรู ทิ้งไว้15 วัน จึงสามารถดื่มได้.

To make coconut wine start with grinding yeast then mix with rice whiskey, stir well and leave for 1 night, use concrete nails strikes on top of coconut for 2 holes that coconut must stay on coconut tree then use syringes drain mixed rice whisky about 1.5 cc. inject into hole and use sticky tape close the holes and leave for 15 days, so it ready to drink.

There are no comments on this title.

to post a comment.