Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
ผลของการใช้กรดแอสคอร์บิกและการลวกต่อการยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลในไซรัปกล้วยไข่ /
Normal view
MARC view
ISBD view
ผลของการใช้กรดแอสคอร์บิกและการลวกต่อการยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลในไซรัปกล้วยไข่ /
สุริยัณห์ สุภาพวานิช, พัชรี บุญมี และวาสนา ทองวัดเพ็ง
By:
สุริยัณห์ สุภาพวานิช
Contributor(s):
พัชรี บุญมี
|
วาสนา ทองวัดเพ็ง
Material type:
Article
Subject(s):
SPV58M01
|
ไซรัป -- กล้วย -- วิจัย
|
วิตามินซี
|
ไซรัป -- การเกิดสีน้ำตาล
In:
วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
32, 2 (พ.ค.-ส.ค. 2557) 32-40
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YJ2015 M05
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Unhighlight
Highlight
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.