Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
กรมวิทยาศาสตร์บริการ กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม ถ่ายทอดเทคโนโลยี หลักสูตร “เทคโนโลยีการยืดอายุการเก็บผลิตภัณฑ์อาหารแปรรูป” ณ จังหวัดพะเยา /
Normal view
MARC view
ISBD view
กรมวิทยาศาสตร์บริการ กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม ถ่ายทอดเทคโนโลยี หลักสูตร “เทคโนโลยีการยืดอายุการเก็บผลิตภัณฑ์อาหารแปรรูป” ณ จังหวัดพะเยา /
กรมวิทยาศาสตร์บริการ.
By:
กรมวิทยาศาสตร์บริการ
Call Number:
ก-วศ. 68/2564
Material type:
Article
Subject(s):
กรมวิทยาศาสตร์บริการ. -- การถ่ายทอดเทคโนโลยี
|
อาหารแปรรูป
|
การถนอมอาหาร
|
อาหาร -- การเก็บและถนอม
|
ผลิตภัณฑ์อาหาร
|
ปลา -- การแปรรูป
|
ผลิตภัณฑ์ปลา
Online resources:
Click here to access online
In:
ข่าวผลงานและกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ มีนาคม 2564
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YC2021 M05
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
Applications of lactase in dairy foods and other foods containing lactose /
by Holsinger, V.H.
2
Antibiotic residues in milk following antimicrobial therapy during lactation /
by Oliver, S.P.
3
Dairy products
4
Butter and margarine :
by Oliver, William R.
5
Bringing stability to the world of yoghurt /
by Langley, Here C.J.
6
Yoghurt products
7
Yoghurt ingredients /
by Duxbury, Dean D.
8
Recombined dairy products /
by Kieseker, F.G.
9
Colorimetric determination of skim milk powder in normal milk /
by Murthi, T.N.
10
Moving toward low-calorie dairy products /
by Alexander, Richard J.
11
Authenticity assessment of dairy products /
by Fuente, Miguel Angel De La
12
High pressure processing and pulsed electric fields :
by da Cruz, Adriano Gomes
13
Analytical strategies for characterization and validation of functional dairy foods /
by Rodrigues, Dina
14
Validation of the AnticFastVR Beta-Lactams Rapid Test Kit for detection of Beta-Lactams (Penicillins and Cephalosporins) in raw cow’s milk: AOAC performance tested methodSM 032303 /
by Katrien, Broekaert
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.