Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
ความจำเป็นในการใช้ VE /
Normal view
MARC view
ISBD view
ความจำเป็นในการใช้ VE /
คาเนโอะ อากิยามา
By:
อากิยามา, คาเนโอะ
Material type:
Article
Subject(s):
การวิเคราะห์คุณค่า (การควบคุมต้นทุนการผลิต)
In:
ส่งเสริมเทคโนโลยี
25, 142 (ธ.ค. 2541-ม.ค. 2542) 97-100
Holdings
( 0 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
1
การพัฒนาผลิตภัณฑ์คุกกี้จากมันเทศ Development of cookie products from sweet potato
by นรินทร์ เจริญพันธ์.
2
สมบัติทางเคมีกายภาพและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของแป้งมันม่วงญี่ปุ่น ที่ผ่านการดัดแปรด้วยกรดและความร้อน /
by ปนิดา เรืองสุขสุด.
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.