เครื่องเพาะถั่วงอกอนามัยอัตโนมัติชนิดครอบครัว (แบบใหม่ล่าสุด) / กองบรรณาธิการ
By: กองบรรณาธิการเกษตรกรรมธรรมชาติMaterial type: ArticleSubject(s): เครื่องเพาะถั่วงอก In: เกษตรกรรมธรรมชาติ ฉ. 8 (2544) 44-45No physical items for this record
-
1
Determination of cephapirin and ceftiofur residues in bovine milk by liquid chromatography with ultraviolet detection
-
2
AOAC International guidelines for validation of botanical identification methods
-
3
ในเรื่องการประสานกันของเกณฑ์การปฏิบัติงานสำหรับวิธีการคัดกรองสารพิษจากเชื้อรา: มุมมองสหภาพยุโรป.
-
4
เครื่องมือตรวจวัดทางชีวภาพหลากหลายสำหรับสารพิษจากเชื้อรา.
-
5
ทฤษฎีของการสุ่มตัวอย่าง: สี่ปัจจัยที่สำคัญก่อนที่จะประสบความสำเร็จในการวิเคราะห์.
-
6
From commensal to consumer: Staphylococcus aureus toxins diseases, and detection methods /
by Nguyen, Angela T. -
7
ISO 9000-the foundation for good business relationships /
by Iiiivan R. Waples. -
8
Determination of total mercury in seafood and other protein-rick products /
by Landi, Silvio. -
9
Automated liquid chromatographic determination of aflatoxin M1 in milk using on-line dialysis for sample preparation /
by Tuinstra, Louis G.M. Th. -
10
Determination of aspirin and salicylic acid by reverse phase liquid chromatography /
by Heidemann, Dorothy R. -
11
Rapid determination of cholesterol in selected frozen foods /
by M, Sami. -
12
U.S. food and drug administration monitoring of lead in domestic and imported ceramic dinnerware /
by Baczynskyl, W.M. -
13
Influence of anionic concentration and water hardness on foaming properties of a linear alkylbenzenc sulfonate /
by Cohen, L. -
14
New detergent mechanism using cellulase revealed by change in physicochemical properties of cellulose /
by Murata, Moriyasu. -
15
Determination of allicin in garlic and commercial garlic products by gas chromatography with flame photometric detection /
by Saito, Koichi. -
16
Determination of Aspirin and Salicylic acid by reverse phase liquid chromatography /
by Dorothy R. Heidemann. -
17
Atomic absorption spectrophotometric method for determination of polydimethyl siloxane residues in pineapple juice /
by Parker, Robert D. -
18
Participation of free fatty acid in oxidation of purified soybean oil during microwave heating /
by Hiromi Yoshida. -
19
Kjeldahl method for determination of total nitrogen content of milk :
by Barbano, David M. -
20
Hyphenated techniques in thin-layer chromatography /
by Cserhati, Tibor. -
21
Procedure for detecting and confirming pentobarbital residues in dog food by gas chromatography / mass spectrometry /
by Adam, Laura A. -
22
Caffeine as main interfering compound in radiommunoassay of aflatoxin B1 in coffee samples /
by Rauch, Pavel. -
23
Survey of bottled drinking water sold in Canada. Part I lead, cadmium, arsenic, aluminum, and fluoride /
by Dabeka, Robert W. -
24
Gas chromatographic determination of nicotine in environment tobacco smoke :
by Ogden, Michael W. -
25
Gas chromatographic assay of supplemental vitamin E acetate concentrates :
by Labadie, Michael P.
There are no comments on this title.