Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
การศึกษาสมบัติและสภาวะที่เหมาะสมต่อการเกิดเจลของแป้งบุก /
Normal view
MARC view
ISBD view
การศึกษาสมบัติและสภาวะที่เหมาะสมต่อการเกิดเจลของแป้งบุก /
พรรัตน์ สินชัยพานิช
By:
พรรัตน์ สินชัยพานิช
Material type:
Article
Subject(s):
แป้งบุก -- วิจัย
In:
อาหาร
32, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2545) 279-290
Holdings
( 0 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
1
ประกาศกระทรวงสาธารณสุข (ฉบับที่ 260) พ.ศ. 2545 เรื่อง กำหนดอาหารที่ห้ามนำเข้าหรือจำหน่าย /
2
ประกาศกระทรวงสาธารณสุข(ฉบับที่ 271) พ.ศ. 2546 เรื่อง แก้ไขเพิ่มเติมประกาศกระทรวงสาธารณสุข (ฉบับที่ 260) พ.ศ. 2545 /
3
ประกาศกระทรวงสาธารณสุข (ฉบับที่ 296) พ.ศ. 2549 เรื่อง อาหารที่มีความเสี่ยงจากโรควัวบ้า /
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.