Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
การพัฒนาเฟรนซ์ฟรายจากมันสำปะหลังบดเสริมแคลเซียม /
Normal view
MARC view
ISBD view
การพัฒนาเฟรนซ์ฟรายจากมันสำปะหลังบดเสริมแคลเซียม /
เนตรนภัส วัฒนสุชาติ
By:
เนตรนภิส วัฒนสุชาติ
Call Number:
IF 35/3 (92)
Material type:
Article
Subject(s):
เฟรนช์ฟราย -- มันสำปะหลังบด
In:
อาหาร
34, 2 (เม.ย.- มิ.ย. 2547) 106-109
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YJ2005 M06 D01
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
6
7
8
1
อุตสาหกรรมอาหารไทยในตลาดโลก /
by ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2
การวิเคราะห์ความเป็นไปได้ในการทำธุรกิจแปรรูปอาหาร /
by พัชรี ตั้งตระกูล
3
บทบาทของนาโนเทคโนโลยีต่ออุตสาหกรรมอาหาร /
by นิพัฒน์ ลิ้มสงวน
4
บทบาทของเทคโนโลยีชีวภาพทางอาหาร (Food Biotechnology) ที่มีต่อการพัฒนาอุตสาหกรรมอาหารในยุคโลกาภิวัฒน์ /
by เบ็ญจรัก วายุภาพ.
5
แนวทางการลดจุดควบคุมวิกฤติในการจัดทำระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร /
by วราวุฒิ ครูส่ง.
6
กรณีศึกษาเทคโนโลยีสะอาดในอุตสาหกรรมอาหาร (Case Study of Clean Technology in Food Industry) /
by เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง.
7
แบบหุ่นจำลองและสูตรอาหารที่เหมาะสม /
by สุจินดา ศรีวัฒนะ
8
พัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร สร้างเครื่องมืออุปกรณ์จากข้อมูลทรัพย์สินทางปัญญาอย่างถูกกฎหมาย /
by ปราโมทย์ ธรรมรัตน์
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.