Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
ค่าดัชนีไกลเซมิกของอาหาร /
Normal view
MARC view
ISBD view
ค่าดัชนีไกลเซมิกของอาหาร /
วิภา สุโรจนะเมธากุล
By:
วิภา สุโรจนะเมธากุล
Material type:
Article
Subject(s):
อาหาร -- ดัชนีน้ำตาล
In:
อาหาร
36, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2549) 183-187
Holdings
( 0 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
6
1
การทำข้าวเกรียบเป็นผลิตภัณฑ์คุณภาพ /
by เพลินใจ ตังคณะกุล.
2
การพัฒนาคุณภาพข้าวเกรียบงาดำเสริมสมุนไพร /
by อัจฉรา ดลวิทยาคุณ
3
การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบกุ้ง /
by ปราณิศา เชื้อโพธิ์หัก.
4
สารพัดสารพันข้าวเกรียบ /
by เพลินใจ ตังคณะกุล.
5
ผลของการทอดข้าวเกรียบกุ้งโดยใช้ไมโครเวฟ /
by กัณณิกา บุญสิริพิพัฒน์
6
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารว่างจากถั่วแดงหลวง /
by วัลยา โมราสุข
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.