000 01064nab a2200217 a 4500
001 000101224
008 070807c mr1 0 0eng d
038 _a192
039 9 _a201702091028
_bVLOAD
_c201611130111
_dVLOAD
_c201510100236
_dVLOAD
_c200907161125
_danyada
_y200708071941
_zthitiporn
099 _aIF 35 (158)
100 1 _aTesedo, Javier
_995225
245 1 0 _aFatty acid profiles of processed chicken egg yolks /
_cJavier Tesedo ... [et al.]
555 _aโอเมก้า-3; กรดไขมัน; ไข่แดง
555 _aChemometric; Homogenization; Pasteurization; Drying; Omega-3; Fatty acid; Yolk
650 4 _aEGGS
_xIF
_990189
740 0 0 _aโครงสร้างกรดไขมันในไข่แดงของไก่ที่ผ่านกระบวนการผลิต
773 _tJournal of Agricultural and Food Chemistry
_g54 (17) 2006 : 6255-6260
_x0021-8561
856 _uhttp://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F8/F8_21.pdf
_2http
_nAbstract
942 _cINFOR
999 _c99013
_d99013