โครงการสนับสนุนและให้คำปรึกษาในการผลิตเพื่อให้เป็นไปตามมาตรฐาน Codex และ HACCP / (Record no. 102756)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00908nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000104975
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 080428 2549 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091040
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130128
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100307
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201002251029
Level of effort used to assign classification phungpayom
-- 200804281545
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อารี ชูวิสิฐกุล
9 (RLIN) 26693
245 10 - TITLE STATEMENT
Title โครงการสนับสนุนและให้คำปรึกษาในการผลิตเพื่อให้เป็นไปตามมาตรฐาน Codex และ HACCP /
Statement of responsibility, etc. อารี ชูวิสิฐกุล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารฮาลาล
General subdivision มาตรฐาน.
9 (RLIN) 5722
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title สาระน่ารู้ กรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts (8 มี.ค. 2549) 1-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.