ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000 : 2005 / (Record no. 102996)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01168nab a2200145 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000105226 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 080508 2549 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091059 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130154 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100309 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 200805211115 |
Level of effort used to assign classification | areeya |
-- | 200805081510 |
-- | sittipong |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Subordinate unit | สำนักเทคโนโลยีชุมชน กลุ่มประสานและถ่ายทอดเทคโนโลยี |
9 (RLIN) | 84262 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000 : 2005 / |
Statement of responsibility, etc. | กลุ่มประสานและถ่ายทอดเทคโนโลยี สำนักเทคโนโลยีชุมชน กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไอเอสโอ 22000 : 2005. |
9 (RLIN) | 151684 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Related parts | ฉ. 64 (2549) 134 |
International Standard Serial Number | 0857-7625 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.