ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000 : 2005 / (Record no. 102996)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01168nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000105226
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 080508 2549 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091059
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130154
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100309
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200805211115
Level of effort used to assign classification areeya
-- 200805081510
-- sittipong
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กรมวิทยาศาสตร์บริการ
Subordinate unit สำนักเทคโนโลยีชุมชน กลุ่มประสานและถ่ายทอดเทคโนโลยี
9 (RLIN) 84262
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000 : 2005 /
Statement of responsibility, etc. กลุ่มประสานและถ่ายทอดเทคโนโลยี สำนักเทคโนโลยีชุมชน กรมวิทยาศาสตร์บริการ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไอเอสโอ 22000 : 2005.
9 (RLIN) 151684
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts ฉ. 64 (2549) 134
International Standard Serial Number 0857-7625
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.