รีทอร์ทเพาช์บรรจุอาหารที่ผ่านกระบวนการฆ่าเชื้อเชิงพาณิชย์ / (Record no. 103364)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01175nab a2200181 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000105594 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 080528 2551 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091102 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130157 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100311 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 200808011347 |
Level of effort used to assign classification | areeya |
-- | 200805281512 |
-- | sittipong |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ก8235 |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Subordinate unit | ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ |
9 (RLIN) | 150115 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | รีทอร์ทเพาช์บรรจุอาหารที่ผ่านกระบวนการฆ่าเชื้อเชิงพาณิชย์ / |
Statement of responsibility, etc. | ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YC2008 M08 D01 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | บรรจุภัณฑ์ |
General subdivision | รีทอร์ตเพาช์. |
9 (RLIN) | 2132 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เดลินิวส์ |
Related parts | ฉ. 21,343 (20 มี.ค. 2551) 27 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c8235.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c8235.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.