การนำมะเขือเทศสีแดงมาใช้ประโยชน์ในไส้กรอกไก่ / (Record no. 106263)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00944nab a2200169 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000108505
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 081212 2550 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091038
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130126
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100332
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200904031044
Level of effort used to assign classification janyaporn
-- 200812121548
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สิรินาถ ตัณฑเกษม
9 (RLIN) 65988
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การนำมะเขือเทศสีแดงมาใช้ประโยชน์ในไส้กรอกไก่ /
Statement of responsibility, etc. สิรินาถ ตัณฑเกษม
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2009 M04 D01
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element มะเขือเทศ
General subdivision การใช้ประโยชน์
-- วิจัย.
9 (RLIN) 101780
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไส้กรอกไก่
General subdivision แง่โภชนาการ.
9 (RLIN) 12307
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 37, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2550) 259-264
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.