HACCP กับวิธีการที่รวดเร็วในการวินิจฉัยจุลินทรีย์ / (Record no. 110676)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01235nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000112941
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 091123 2551 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091204
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140944
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130321
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100401
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200911231444
-- phungpayom
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สิริพร สธนเสาวภาคย์
9 (RLIN) 105781
245 10 - TITLE STATEMENT
Title HACCP กับวิธีการที่รวดเร็วในการวินิจฉัยจุลินทรีย์ /
Statement of responsibility, etc. สิริพร สธนเสาวภาคย์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2010 M03
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร
General subdivision ประเภท.
9 (RLIN) 81078
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร
General subdivision การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 12117
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร
General subdivision อันตราย.
9 (RLIN) 106075
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
General subdivision ประวัติ.
9 (RLIN) 106076
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title FOOD FOCUS THAILAND
Related parts 2, 22 (Jan. 2008) 28-29
International Standard Serial Number 1905-3487
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.