ความสำคัญของกรดที่รับประทานได้ต่อรังสีของน้ำผลไม้ / (Record no. 11230)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00768nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000011668
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 25172518th 00 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081306
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081231
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191454
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181954
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201221
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ชูชาติ เดชย.
9 (RLIN) 29810
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความสำคัญของกรดที่รับประทานได้ต่อรังสีของน้ำผลไม้ /
Statement of responsibility, etc. ชูชาติ เดชย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำผลไม้.
9 (RLIN) 148765
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิทยาศาสตร์การอาหาร
Related parts 7, 1 (2517-2518) 51-52
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.