การประเมินปริมาณการได้รับสัมผัสเชื้อ Vibrio parahaemolyticus จากการบริโภคกุ้งในเขตกรุงเทพมหานคร / (Record no. 113437)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01072nab a2200169 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000115714 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 100331 2552 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091212 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611140953 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130333 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100422 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201003311139 |
-- | phungpayom |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | เพ็ญศรี รอดมา |
9 (RLIN) | 40772 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การประเมินปริมาณการได้รับสัมผัสเชื้อ Vibrio parahaemolyticus จากการบริโภคกุ้งในเขตกรุงเทพมหานคร / |
Statement of responsibility, etc. | เพ็ญศรี รอดมา และคนอื่น ๆ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2010 M08 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | กุ้ง |
General subdivision | แบคทีเรีย. |
9 (RLIN) | 108711 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหารทะเล |
General subdivision | แบคทีเรีย. |
9 (RLIN) | 9864 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์ |
Related parts | 51, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2552) 127-143 |
International Standard Serial Number | 0125-684x |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.