การประเมินปริมาณการได้รับสัมผัสเชื้อ Vibrio parahaemolyticus จากการบริโภคกุ้งในเขตกรุงเทพมหานคร / (Record no. 113437)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01072nab a2200169 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000115714
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 100331 2552 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091212
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140953
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130333
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100422
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201003311139
-- phungpayom
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name เพ็ญศรี รอดมา
9 (RLIN) 40772
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การประเมินปริมาณการได้รับสัมผัสเชื้อ Vibrio parahaemolyticus จากการบริโภคกุ้งในเขตกรุงเทพมหานคร /
Statement of responsibility, etc. เพ็ญศรี รอดมา และคนอื่น ๆ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2010 M08
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element กุ้ง
General subdivision แบคทีเรีย.
9 (RLIN) 108711
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารทะเล
General subdivision แบคทีเรีย.
9 (RLIN) 9864
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์
Related parts 51, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2552) 127-143
International Standard Serial Number 0125-684x
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.