ผลของน้ำตาลซูโครสต่อการเกิดเจลาติไนเซชันการพองตัวและลักษณะของเม็ดสตาร์ชข้าวเมื่อได้รับความร้อน / (Record no. 116795)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01261nab a2200181 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000119090
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 101011 2552 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091238
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141028
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100446
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201105251138
Level of effort used to assign classification SURACHAI
-- 201010111523
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ณัฐดนัย หาญการสุจริต
9 (RLIN) 112079
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของน้ำตาลซูโครสต่อการเกิดเจลาติไนเซชันการพองตัวและลักษณะของเม็ดสตาร์ชข้าวเมื่อได้รับความร้อน /
Statement of responsibility, etc. ณัฐดนัย หาญการสุจริต, สงวนศรี เจริญเหรียญ และ ธันยบูรณ์ อรัญนารถ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YT2011 M08
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แป้งสตาร์ช
General subdivision ข้าว.
9 (RLIN) 14600
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สงวนศรี เจริญเหรียญ
9 (RLIN) 42173
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ธันยบูรณ์ อรัญนารถ
9 (RLIN) 112080
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 39, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2552) 175-180
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.