การแปรรูปผักและผลไม้อบแห้งสามรส (หยี) / (Record no. 123742)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01005nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000126058
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 111130 2554 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091327
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141137
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100533
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201206210946
Level of effort used to assign classification SURACHAI
-- 201111301019
-- samrual
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Subordinate unit สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร
9 (RLIN) 28832
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การแปรรูปผักและผลไม้อบแห้งสามรส (หยี) /
Statement of responsibility, etc. สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2011 M08
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลไม้หยี.
9 (RLIN) 119390
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title สารสายใจไทย
Related parts 33, 2 (ส.ค. 2554) 12-13
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.