เมื่อต้องการปรับปรุง คุณภาพผลิตภาพและสุขลักษณะของผลิตผลต้องกำจัดเชื้อโรคและจุลินทรีย์ / (Record no. 125019)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01132nab a2200157 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000127344 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120124 2553 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091336 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141149 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100542 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201205281847 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201201241029 |
-- | SURACHAI |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ดุสิต แดงมะแจ้ง |
9 (RLIN) | 120711 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | เมื่อต้องการปรับปรุง คุณภาพผลิตภาพและสุขลักษณะของผลิตผลต้องกำจัดเชื้อโรคและจุลินทรีย์ / |
Statement of responsibility, etc. | ดุสิต แดงมะแจ้ง |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | จุลินทรีย์ในอาหาร |
General subdivision | การยับยั้ง. |
9 (RLIN) | 110347 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
General subdivision | การเก็บและรักษา |
-- | การควบคุมจุลินทรีย์. |
9 (RLIN) | 120712 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารสมาคมเครื่องทำความเย็นไทย |
Related parts | 9, 23 (พ.ย. 2553) 17-20 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.