ผลการใช้ความดันสูงและอุณหภูมิต่อกิจกรรมของเอนไซม์ PME ในน้ำผลไม้แบบขุ่น / (Record no. 126539)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01208nab a2200181 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000128869 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120427 2553 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091346 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141202 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100553 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201304091207 |
Level of effort used to assign classification | suwasri |
-- | 201204271353 |
-- | samrual |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | รัชฎา ตั้งวงศ์ไทย |
9 (RLIN) | 122251 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลการใช้ความดันสูงและอุณหภูมิต่อกิจกรรมของเอนไซม์ PME ในน้ำผลไม้แบบขุ่น / |
Statement of responsibility, etc. | รัชฎา ตั้งวงศ์ไทย และ ชัชวาลัย อรรถพลไพศาล |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำผลไม้แบบขุ่น |
General subdivision | เอนไซม์. |
9 (RLIN) | 122252 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำผลไม้แบบขุ่น. |
9 (RLIN) | 17094 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำส้ม |
General subdivision | ความขุ่น |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 122254 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ชัชวาลัย อรรถพลไพศาล |
9 (RLIN) | 122255 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 40, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2553) 42-46 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.