เปรียบเทียบความหวานสารพัดของทา(น)กับขนมปัง / (Record no. 127844)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 03129nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000130207
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120622 2554 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091355
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141214
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100603
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201409161949
Level of effort used to assign classification Kriangsak
-- 201206221604
-- kularb
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ
9 (RLIN) 85
245 10 - TITLE STATEMENT
Title เปรียบเทียบความหวานสารพัดของทา(น)กับขนมปัง /
Statement of responsibility, etc. กองบรรณาธิการ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2013 M02
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. การสำรวจเปรียบเทียบปริมาณน้ำตาลในผลิตภัณฑ์ที่นิยมรับประทานคู่กับขนมปัง เช่น แยม เนยถั่ว มาร์การีน สังขยา น้ำพริกเผา จำนวน 18 ตัวอย่าง ของฉลาดซื้อ พบว่า แยมเบสท์ฟู้ดส์ มาร์มาเลดส้ม มีปริมาณน้ำตาลมากที่สุด อยู่ที่ประมาณ 8.9 กรัมต่อแยม 1 ช้อนโต๊ะ ส่วนแยมยี่ห้ออื่นๆ มีปริมาณน้ำตาลเฉลี่ย 5-8 กรัม เนยถั่ว ยี่ห้อ นัทเกา โกโก้และเฮเซลนัทครีม มีปริมาณน้ำตาล 8.16 กรัม สังขยา เอ็มไพร์ สังขยากลิ่นใบเตย และกลิ่นวานิลลา มีปริมาณน้ำตาล 6.89 กรัม ซึ่งไม่ว่าจะทาขนมปังด้วยหน้าอะไรต้องคำนึงเสมอว่า ขนมปังก็มีความหวานอยู่เช่นกัน ต้องคำนวณและบริโภคในปริมาณที่เหมาะสม
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Survey to compare amount of sugar in product popular in eating with bread such as jam, peanut butter, margarine, steamed custard, roasted chili paste total 18 examples by Chalard Sue found that orange marmalade of best food jam has the most sugar about 8.9 grams per 1 tablespoon have average sugar about 5-8 grams, peanut butter and hazelnut cream by nutkao coco brand has sugar about 8.16 grams, pandan flavor and vanilla flavor steamed custard empire brand has sugar amount 6.89 gram no matter what spread on bread by whatever must considers that bread is also sweet must calculate and consuming the right amount.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง
General subdivision สารเติมแต่ง
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 123559
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง
General subdivision น้ำตาล
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 123560
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title ฉลาดซื้อ
Related parts 18, 130 (ธ.ค. 2554) 26-31
International Standard Serial Number 0858-9461
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.