เปรียบเทียบความหวานสารพัดของทา(น)กับขนมปัง / (Record no. 127844)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 03129nab a2200193 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000130207 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120622 2554 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091355 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141214 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100603 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201409161949 |
Level of effort used to assign classification | Kriangsak |
-- | 201206221604 |
-- | kularb |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ |
9 (RLIN) | 85 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | เปรียบเทียบความหวานสารพัดของทา(น)กับขนมปัง / |
Statement of responsibility, etc. | กองบรรณาธิการ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2013 M02 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | การสำรวจเปรียบเทียบปริมาณน้ำตาลในผลิตภัณฑ์ที่นิยมรับประทานคู่กับขนมปัง เช่น แยม เนยถั่ว มาร์การีน สังขยา น้ำพริกเผา จำนวน 18 ตัวอย่าง ของฉลาดซื้อ พบว่า แยมเบสท์ฟู้ดส์ มาร์มาเลดส้ม มีปริมาณน้ำตาลมากที่สุด อยู่ที่ประมาณ 8.9 กรัมต่อแยม 1 ช้อนโต๊ะ ส่วนแยมยี่ห้ออื่นๆ มีปริมาณน้ำตาลเฉลี่ย 5-8 กรัม เนยถั่ว ยี่ห้อ นัทเกา โกโก้และเฮเซลนัทครีม มีปริมาณน้ำตาล 8.16 กรัม สังขยา เอ็มไพร์ สังขยากลิ่นใบเตย และกลิ่นวานิลลา มีปริมาณน้ำตาล 6.89 กรัม ซึ่งไม่ว่าจะทาขนมปังด้วยหน้าอะไรต้องคำนึงเสมอว่า ขนมปังก็มีความหวานอยู่เช่นกัน ต้องคำนวณและบริโภคในปริมาณที่เหมาะสม |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Survey to compare amount of sugar in product popular in eating with bread such as jam, peanut butter, margarine, steamed custard, roasted chili paste total 18 examples by Chalard Sue found that orange marmalade of best food jam has the most sugar about 8.9 grams per 1 tablespoon have average sugar about 5-8 grams, peanut butter and hazelnut cream by nutkao coco brand has sugar about 8.16 grams, pandan flavor and vanilla flavor steamed custard empire brand has sugar amount 6.89 gram no matter what spread on bread by whatever must considers that bread is also sweet must calculate and consuming the right amount. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ขนมปัง |
General subdivision | สารเติมแต่ง |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 123559 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ขนมปัง |
General subdivision | น้ำตาล |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 123560 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ฉลาดซื้อ |
Related parts | 18, 130 (ธ.ค. 2554) 26-31 |
International Standard Serial Number | 0858-9461 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.