ผลติภัณฑ์เงาะ / (Record no. 129320)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01132nab a2200169 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000131704 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120927 2527 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091252 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141048 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100616 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201209271500 |
-- | supichaya |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ งานถนอมอาหารและเทคโนโลยีอาหาร |
Subordinate unit | กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
9 (RLIN) | 125046 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลติภัณฑ์เงาะ / |
Statement of responsibility, etc. | งานถนอมอาหารและเทคโนโลยีอาหาร กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะในน้ำเชื่อม. |
9 (RLIN) | 124876 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะกวนปรุงรส. |
9 (RLIN) | 124877 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะแช่อิ่ม. |
9 (RLIN) | 124878 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเทคโนโลยี |
Related parts | 5 ,3 (ก.ย. 2527) 18-23 |
International Standard Serial Number | 0125-7412 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.