การวัดระดับความเข้มข้นที่ทำให้เกิดการรับรู้ตอนที่ 2 (Thershold determination part 2) / (Record no. 129580)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01095nab a2200193 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000131965
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 121015 2554 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091406
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151543
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100618
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201304051302
Level of effort used to assign classification bhuriwit
-- 201210151013
-- SURACHAI
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วิวัฒน์ หวังเจริญ
9 (RLIN) 37776
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การวัดระดับความเข้มข้นที่ทำให้เกิดการรับรู้ตอนที่ 2 (Thershold determination part 2) /
Statement of responsibility, etc. วิวัฒน์ หวังเจริญ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2013 M04
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การรับรู้รส
General subdivision การทดสอบ.
9 (RLIN) 18010
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารโซเดียมต่ำ.
9 (RLIN) 125325
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การรับรู้รสขม.
9 (RLIN) 125326
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การทดสอบแบบดัชนีอาร์.
9 (RLIN) 18011
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Main entry heading อาหาร
Related parts 41, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2554) 295-299
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.