The Nutrition of Meat and Pouttry : ข้อมูลทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ / (Record no. 135661)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02758nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000138074
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 140519c2556 mr1 0 0tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091449
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151636
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100710
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201409181453
Level of effort used to assign classification joy
-- 201405191456
-- Supichaya
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name พรศรี เหล่ารุจิสวัสดิ์
9 (RLIN) 126606
245 10 - TITLE STATEMENT
Title The Nutrition of Meat and Pouttry : ข้อมูลทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ /
Statement of responsibility, etc. พรศรี เหล่ารุจิสวัสดิ์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2014 M09
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. สินค้าเนื้อสัตว์ และไข่ไก่เป็นส่วนหนึ่งของโภชนาการที่สมดุล รับบาลในต่างประเทศจึงมีนโยบายส่งเสริมการผลิตอาหารเพื่อสุขภาพโดยใช้เทคนิคฉลากให้ข้อมูลกับผู้บริโภค เพื่อใช้ในการตัดสินใจซื้อ National Label Stars เป็น ฉลากที่แสดงปริมาณสารอาหารโดยใช้ระดับของดาวในกลุ่มผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ผู้ผลิตจะเน้นให้ข้อมูลคุณค่าของโปรตีนที่อยู่ในเนื้อสัตว์ เช่นปริมาณโปรตีนทั้งหมด ปริมาณแคลอรี วิตามิน และแร่ธาตุที่มีประโยชน์ นอกเหนือจากการระบุสารอาหารในฉลากแล้ว การใช้กราฟแถบสีบ่งบอกปริมาณสารอาหาร ก็เป็นที่นิยมใช้สำหรับผู้ประกอบการที่ต้องการสร้างความแตกต่างให้สินค้าประเภทเนื้อสัตว์ โดยระบุ Carories and the grame ประกอบเพื่อให้ผู้บริโภคตัดสินใจเลือกซื้อได้ง่ายขึ้น.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term FOOD57M03
9 (RLIN) 180690
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ฉลากโภชนาการ.
9 (RLIN) 4429
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ฉลากอาหาร.
9 (RLIN) 150838
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title FOOD FOCUS THAILAND
Related parts 8, 91 (Oct. 2013) 60-63
International Standard Serial Number 1905-3487
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.