ขนมปังกรอบโซเดียมที่คาดไม่ถึง / (Record no. 135784)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02798nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000138197
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 140529c2556 mr1 0 0tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091450
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151637
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201511231408
Level of effort used to assign classification Kriangsak
Level of effort used to assign subject headings 201510100711
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201405291417
-- Supichaya
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ
9 (RLIN) 85
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ขนมปังกรอบโซเดียมที่คาดไม่ถึง /
Statement of responsibility, etc. กองบรรณาธิการ
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ขนมปังกรอบ หรือแครกเกอร์ เป็นขนมอบกรอบอีกชนิดหนึ่งที่นิยมรับประทานกันทั้งเด็กและผู้ใหญ่ ส่วนใหญ่จะรับประทานกับชีส ร่วมกับการดื่มชาหรือกาแฟ เมื่อพิจารณาจากส่วนประกอบของแครกเกอร์ พบว่ามีแป้งสาลี ไขมัน น้ำตาล และเกลือเป็นหลัก เมื่อดูฉลากจะพบปริมาณแคลอรีและโซเดียมค่อนข้างสูง นอกจากนี้ยังพบไขมันทรานส์และสารอะคริลาไมด์ (AA) ซึ่งเป็นสารก่อ มะเร็งในอาหารประเภทแป้งที่ผ่านการปรุงด้วยความร้อนสูง โดยในบทความแสดงรายละเอียดพลังงานและปริมาณโซเดียม ต่อหน่วยบริโภคของแครกเกอร์ ยี่ห้อต่างๆด้วย.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Biscuits or crackers are another popular snack in both children and adults. Most eat with cheese, tea or coffee. Considering the composition of crackers found wheat flour, fat, sugar and salt as main ingredients. When look at the label will find calories and sodium in relatively high. Also found Trans fats and acrylamide substance (AA) which is a carcinogen in starchy foods that cooked at high heat. In the article has shown details of energy and amount of sodium per serving of cracker with various brands of crackers.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term FOOD57M06
9 (RLIN) 180719
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปังกรอบ.
9 (RLIN) 152305
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โซเดียม
General subdivision การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 132529
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title ฉลาดซื้อ
Related parts 20, 154 (ธ.ค. 2556) 30-36
International Standard Serial Number 0858-9461
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.