ขนมปังกรอบโซเดียมที่คาดไม่ถึง / (Record no. 135784)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02798nab a2200193 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000138197 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 140529c2556 mr1 0 0tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091450 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151637 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201511231408 |
Level of effort used to assign classification | Kriangsak |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100711 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201405291417 |
-- | Supichaya |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ |
9 (RLIN) | 85 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ขนมปังกรอบโซเดียมที่คาดไม่ถึง / |
Statement of responsibility, etc. | กองบรรณาธิการ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ขนมปังกรอบ หรือแครกเกอร์ เป็นขนมอบกรอบอีกชนิดหนึ่งที่นิยมรับประทานกันทั้งเด็กและผู้ใหญ่ ส่วนใหญ่จะรับประทานกับชีส ร่วมกับการดื่มชาหรือกาแฟ เมื่อพิจารณาจากส่วนประกอบของแครกเกอร์ พบว่ามีแป้งสาลี ไขมัน น้ำตาล และเกลือเป็นหลัก เมื่อดูฉลากจะพบปริมาณแคลอรีและโซเดียมค่อนข้างสูง นอกจากนี้ยังพบไขมันทรานส์และสารอะคริลาไมด์ (AA) ซึ่งเป็นสารก่อ มะเร็งในอาหารประเภทแป้งที่ผ่านการปรุงด้วยความร้อนสูง โดยในบทความแสดงรายละเอียดพลังงานและปริมาณโซเดียม ต่อหน่วยบริโภคของแครกเกอร์ ยี่ห้อต่างๆด้วย. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Biscuits or crackers are another popular snack in both children and adults. Most eat with cheese, tea or coffee. Considering the composition of crackers found wheat flour, fat, sugar and salt as main ingredients. When look at the label will find calories and sodium in relatively high. Also found Trans fats and acrylamide substance (AA) which is a carcinogen in starchy foods that cooked at high heat. In the article has shown details of energy and amount of sodium per serving of cracker with various brands of crackers. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | FOOD57M06 |
9 (RLIN) | 180719 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ขนมปังกรอบ. |
9 (RLIN) | 152305 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | โซเดียม |
General subdivision | การวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 132529 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ฉลาดซื้อ |
Related parts | 20, 154 (ธ.ค. 2556) 30-36 |
International Standard Serial Number | 0858-9461 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.