ข้าวกล้องลืมผัว อบกรอบ ปรุงรส พร้อมรับประทาน / (Record no. 135968)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 03377nab a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000138381 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 140618 2557 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091451 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151638 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100713 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201509041406 |
Level of effort used to assign classification | Kriangsak |
-- | 201406180958 |
-- | siripon |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | การุณย์ มะโนใจ |
9 (RLIN) | 97515 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ข้าวกล้องลืมผัว อบกรอบ ปรุงรส พร้อมรับประทาน / |
Statement of responsibility, etc. | การุณย์ มะโนใจ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2014 M10 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ข้าวกล้องลืมผัวอบกรอบพร้อมทาน ของกลุ่มวิสาหกิจชุมชน กลุ่มชาข้าวก่ำ(ข้าวลืมผัว)จังหวัดพะเยา ภายใต้แบรนด์ ไอไรซ์(iRice) ได้รับรางวัลชมเชยจากการประกวดนวัตกรรมข้าวไทย ประจำปี 2556 จัดโดยมูลนิธิข้าวไทย ในพระบรมราชูปถัมภ์ ร่วมกับสำนักงานนวัตกรรมแห่งชาติ สนช. โดยการใช้พลังงานแสงอาทิตย์ในการอบข้าวกล้อง ด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์และเตาชีวมวล(เตาแกลบ) ทำให้ลดต้นทุนและระยะเวลาในการตากข้าวจาก 3วัน เหลือ 3-4 ชั่วโมงและเพิ่มมูลค่าให้กับผลิตภัณฑ์ได้ถึง 7 เท่าจากเดิมราคา5,500-1.2หมื่นบาทต่อตัน ปัจจุบันมีหลายรสชาติทั้งโนริสาหร่าย บาร์บีคิว ต้มยำกุ้ง และชีส. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Crispy germinate brown rice with seasoning that ready to eat of Community Enterprise name Sakahogum (Khao Luem Phua), Payao under iRic brand has won the admiration of the Thailand rice Innovation contest organized by Thailand Rice Foundation Under Royal Patronage together with the National Innovation Agency. By use solar energy to baked germinate brown rice with solar dryers and biomass stoves (husk furnace) to reduce cost and duration of dry rice from 3 days to 3-4 hours and increase value of product up to 7 times from the original price of 5,500-1.2 ten thousand baht per tons. It has various tastes including nori seaweed, barbeque, tomyumkung and cheese. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | FOOD57M06 |
9 (RLIN) | 180771 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ข้าวเหนียวดำ |
General subdivision | พันธุ์ลืมผัว |
-- | การแปรรูป. |
9 (RLIN) | 132658 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ข้าวกล้องกรอบปรุงรส. |
9 (RLIN) | 104500 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ข้าวเหนียวดำ |
General subdivision | พันธุ์ลืมผัว |
-- | แง่โภชนาการ. |
9 (RLIN) | 129899 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เทคโนโลยีชาวบ้าน |
Related parts | 26, 570 (มี.ค. 2557) 112-113 |
International Standard Serial Number | 0858-141x |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.