ข้าวกล้องลืมผัว อบกรอบ ปรุงรส พร้อมรับประทาน / (Record no. 135968)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 03377nab a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000138381
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 140618 2557 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091451
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151638
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100713
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201509041406
Level of effort used to assign classification Kriangsak
-- 201406180958
-- siripon
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name การุณย์ มะโนใจ
9 (RLIN) 97515
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ข้าวกล้องลืมผัว อบกรอบ ปรุงรส พร้อมรับประทาน /
Statement of responsibility, etc. การุณย์ มะโนใจ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2014 M10
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ข้าวกล้องลืมผัวอบกรอบพร้อมทาน ของกลุ่มวิสาหกิจชุมชน กลุ่มชาข้าวก่ำ(ข้าวลืมผัว)จังหวัดพะเยา ภายใต้แบรนด์ ไอไรซ์(iRice) ได้รับรางวัลชมเชยจากการประกวดนวัตกรรมข้าวไทย ประจำปี 2556 จัดโดยมูลนิธิข้าวไทย ในพระบรมราชูปถัมภ์ ร่วมกับสำนักงานนวัตกรรมแห่งชาติ สนช. โดยการใช้พลังงานแสงอาทิตย์ในการอบข้าวกล้อง ด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์และเตาชีวมวล(เตาแกลบ) ทำให้ลดต้นทุนและระยะเวลาในการตากข้าวจาก 3วัน เหลือ 3-4 ชั่วโมงและเพิ่มมูลค่าให้กับผลิตภัณฑ์ได้ถึง 7 เท่าจากเดิมราคา5,500-1.2หมื่นบาทต่อตัน ปัจจุบันมีหลายรสชาติทั้งโนริสาหร่าย บาร์บีคิว ต้มยำกุ้ง และชีส.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Crispy germinate brown rice with seasoning that ready to eat of Community Enterprise name Sakahogum (Khao Luem Phua), Payao under iRic brand has won the admiration of the Thailand rice Innovation contest organized by Thailand Rice Foundation Under Royal Patronage together with the National Innovation Agency. By use solar energy to baked germinate brown rice with solar dryers and biomass stoves (husk furnace) to reduce cost and duration of dry rice from 3 days to 3-4 hours and increase value of product up to 7 times from the original price of 5,500-1.2 ten thousand baht per tons. It has various tastes including nori seaweed, barbeque, tomyumkung and cheese.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term FOOD57M06
9 (RLIN) 180771
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวเหนียวดำ
General subdivision พันธุ์ลืมผัว
-- การแปรรูป.
9 (RLIN) 132658
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวกล้องกรอบปรุงรส.
9 (RLIN) 104500
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวเหนียวดำ
General subdivision พันธุ์ลืมผัว
-- แง่โภชนาการ.
9 (RLIN) 129899
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เทคโนโลยีชาวบ้าน
Related parts 26, 570 (มี.ค. 2557) 112-113
International Standard Serial Number 0858-141x
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.