การแปรรูป มะละกอ / (Record no. 137338)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02539nam a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000139754
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 141217 2557 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091500
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151649
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100725
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201502201102
Level of effort used to assign classification vanut
-- 201412171630
-- siripon
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อุษาพร ภูคัสมาส
9 (RLIN) 134030
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การแปรรูป มะละกอ /
Statement of responsibility, etc. อุษาพร ภูคัสมาส
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2015 M04
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. มะละกอ เป็นผลไม้ที่อุดมไปด้วยสารอาหาร ที่มีประโยชน์ต่อสุขภาพ มะละกอสุกเป็นแหล่งของสารต้านอนุมูลอิสระและสารอาหารหลายชนิด เช่น แคโรทีน วิตามินเอ วิตามินซี ฟลาโวนอยด์ โฟเลต กรดแทนโทเทนิก โพแทสเซียม แมกนีเซียม เส้นใยอหาร ซึ่งช่วยบำรุงสุขภาพ ระบบหัวใจ หลอดเลือด ป้องกันและลดความเสี่ยงการเกิดมะเร็งลำไส้ใหญ่ ลดคอเลสเตอรอล บำรุงสายตา เสริมสร้างภูมิคุ้มกันของร่างกาย แก้ท้องผูก ป้องกันโรคเลือดออกตามไรฟันได้ มะละกอสามารถนำมาแปรรูปเป็นมะละกอแผ่น แยมมะละกอ มะละกออบแห้งสามรส โดยในบทความบอกส่วนผสม และวีธีการทำผลิตภัณฑ์ข้างต้นอย่างละเอียด.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term FOOD58M01
9 (RLIN) 181033
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element มะละกอ
General subdivision การแปรรูป.
9 (RLIN) 134031
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element มะละกอแผ่น
General subdivision วิธีทำ.
9 (RLIN) 134032
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แยมมะละกอ
General subdivision วิธีทำ
9 (RLIN) 134033
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element มะละกออบแห้งสามรส
General subdivision วิธีทำ.
9 (RLIN) 134034
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 44, 2 (เม.ย.-มิ.ย 2557) 57-59
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.