ปูเทียม (Imitation crab) / (Record no. 138687)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02863nab a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000141112 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 150715 2557 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091509 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151700 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510150959 |
Level of effort used to assign classification | vanut |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100736 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201507151602 |
-- | siripon |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ |
9 (RLIN) | 85 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ปูเทียม (Imitation crab) / |
Statement of responsibility, etc. | กองบรรณาธิการ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2015 M12 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ปูอัดเป็นอาหารแคลอรี่ต่ำอย่างหนึ่ง ทำมาจากเนื้อปลาบดปรุงรส ส่วนประกอบหลักของปูอัดหรือปูเทียม คือ ซูริมิ (surimi) ซึ่งทำมาจากปลาเนื้อสีขาวที่มีไขมันต่ำ เช่น ปลาตาหวาน ปลาข้างเหลือง ปลาดาบ ปลากะพง ปลายทรายแดง ปลาอลาสก้าพอลล็อค น้ำ แป้งสาลี แป้งมันสำปะหลัง ไข่ขาว น้ำมันถั่วเหลือง เกลือ น้ำตาล ซอร์บิทอล โปรตีนจากถั่วเหลือง สารสกัดจากปู กลิ่นปู รสปู กรรมวิธีการผลิตมีขั้นตอนหลายขั้นตอนได้แก่ การบดผสม การขึ้นรูป การหั่นและม้วน การใส่สี การตัดแต่ง การบรรจุ การฆ่าเชื้อ การแช่เยือกแข็ง และการส่งจำหน่าย ปัจจุบันปูอัดมีให้เลือกหลากหลาย ฉลาดซื้อจึงได้ นำผลิตภัณฑ์ปูอัดมาทดสอบหาสารกันเสีย และสีที่ไม่ได้รับอนุญาตให้ผสมในอาหาร ผลการทดสอบไม่พบการปนเปื้อนของสีอันตรายและวัตถุกันเสีย. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | SPV58M07 |
9 (RLIN) | 181468 |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | FOOD58M07 |
9 (RLIN) | 181469 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เนื้อปูเทียม. |
9 (RLIN) | 30162 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เนื้อปูเทียม |
General subdivision | ข้อมูลเปรียบเทียบ. |
9 (RLIN) | 135572 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ซูริมิ. |
9 (RLIN) | 24055 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ฉลาดซื้อ |
Related parts | 21, 166 (ธ.ค. 2557) 24-29 |
International Standard Serial Number | 0858-9461 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.