แกงเลียงผักหวานป่า / (Record no. 139505)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02202nab a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000141937
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 151027 2557 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091146
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140921
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130257
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201512251120
Level of effort used to assign classification vanut
-- 201510270923
-- siripon
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อัจจิมา วังทอง
9 (RLIN) 137150
245 10 - TITLE STATEMENT
Title แกงเลียงผักหวานป่า /
Statement of responsibility, etc. อัจจิมา วังทอง และชลธร เหมทานนท์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2016 M02
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ผักหวานป่า เป็นไม้ยืนต้นขนาดกลาง พบในป่าเต็งรัง ป่าเบญจพรรณ ส่วนของผักหวานป่าที่นิยมนำมาบริโภค คือ ยอดหรือใบอ่อน ดอก และผลอ่อน นำไปลวกหรือต้มกินกับน้ำพริกหรือแกงส้ม ต้มจืด ผักหวานป่ามีคุณค่าทางโภชนาการสูง มีโปรตีน วิตามินซี แคลเซียม ฟอสฟอรัส โพแทสเซียม เหล็ก และใยอาหาร ซึ่งในบทความมีวิธีการทำแกงเลียงผักหวานป่าและแสดงคุณค่าทางโภชนาการต่อ 1 หน่วยบริโภคไว้อย่างละเอียด.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term FOOD58M10
9 (RLIN) 181836
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผักหวานป่า
General subdivision แง่โภชนาการ.
9 (RLIN) 13276
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร
General subdivision แกงเลียง
-- วิธีทำ.
9 (RLIN) 137151
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แกงผักหวาน
General subdivision วิธีทำ.
9 (RLIN) 131215
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร
General subdivision แกงเลียง
-- แง่โภชนาการ.
9 (RLIN) 137152
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title หมอชาวบ้าน
Related parts 36, 428 (ธ.ค. 2557) 60-63
International Standard Serial Number 0125-2275
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.