สีใน "กะปิ" / (Record no. 141572)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02164nab a2200205 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000144015 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 160603 2558 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091528 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151723 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201608011104 |
Level of effort used to assign classification | natnaree |
Level of effort used to assign subject headings | 201606091343 |
Level of effort used to assign classification | joy |
-- | 201606031332 |
-- | fl5_book |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองบรรณาธิการฉลาดซื้อ |
9 (RLIN) | 85 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | สีใน "กะปิ" / |
Statement of responsibility, etc. | กองบรรณาธิการ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2016 M10 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | กะปิเป็นหนึ่งวัตถุดิบหลักในการปรุงอาหาร ซึ่งตามประกาศกระทรวงสาธารณสุข (ฉบับที่ 281) พ.ศ. 2549 เรื่องวัตถุเจือปนอาหาร กะปิถือเป็นอาหารที่ห้ามใส่สีทุกชนิด ซึ่งจากการสุ่มตรวจตัวอย่างกะปิจากตลาดและซุปเปอร์มาร์เก็ตในกรุงเทพมหานคร จำนวน 16 ตัวอย่าง พบตัวอย่างกะปิใส่สีสังเคราะห์ Erythrosine E127 จำนวน 5 ตัวอย่าง เพื่อความปลอดภัยในการบริโภค ควรเลือกกะปิที่มีเนื้อละเอียด สีและกลิ่นเป็นธรรมชาติ รสชาติเค็มพอดีไม่ขม ไม่มีสิ่งแปลกปลอม บรรจุในภาชนะที่สะอาด แห้ง และปิดสนิท. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | FOOD59M06 |
9 (RLIN) | 179012 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | กะปิ. |
9 (RLIN) | 197 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | กะปิ |
General subdivision | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 20630 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | กะปิ |
General subdivision | ข้อมูลเปรียบเทียบ. |
9 (RLIN) | 140617 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ฉลาดซื้อ |
Related parts | 21, 170 (เม.ย. 2558) 30-36 |
International Standard Serial Number | 0858-9461 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.