ผลของอุณหภูมิความเป็นกรด-ด่างและเกลือสังกะสีคลอไรด์ต่อความคงตัวของสีเขียวของสารสกัดใบเตย / (Record no. 16390)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01139nab a2200205 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000017037 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2546 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0017-03960 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090259 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090128 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611212112 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611122228 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201311 |
-- | VLOAD |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | IF 73 (30) |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ประพันธ์ ปิ่นศิโรดม |
9 (RLIN) | 31968 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลของอุณหภูมิความเป็นกรด-ด่างและเกลือสังกะสีคลอไรด์ต่อความคงตัวของสีเขียวของสารสกัดใบเตย / |
Statement of responsibility, etc. | ประพันธ์ ปิ่นศิโรดม |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2005 M05 D01 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สีจากพืช |
General subdivision | เตย |
-- | วิจัย |
9 (RLIN) | 33301 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สารสกัดจากพืช |
General subdivision | เตย |
-- | วิจัย |
9 (RLIN) | 33302 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 33, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2546) 277-282 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.