การเก็บรักษาพืชผลพื้นเมืองบางอย่างในประเทศร้อน / (Record no. 16914)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01069nab a2200193 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000017578 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2480 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081400 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081321 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191546 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191321 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201316 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สอางค์โสม สุขสวัสดิ์, ม.ร.ว. |
9 (RLIN) | 21877 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การเก็บรักษาพืชผลพื้นเมืองบางอย่างในประเทศร้อน / |
Statement of responsibility, etc. | สอางค์โสม สุขสวัสดิ์, ม.ร.ว. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | มันเทศ |
General subdivision | การเก็บและรักษา. |
9 (RLIN) | 33625 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | มันสำปะหลัง. |
9 (RLIN) | 148780 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ข้าวโพด. |
9 (RLIN) | 148994 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | พืชผล. |
9 (RLIN) | 33626 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | มันเสา. |
9 (RLIN) | 33627 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | หนังสือพิมพ์วิทยาศาสตร์ |
Related parts | 1, 4 (ก.ค. 2480) 449-454 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.