การศึกษาการใช้ประโยชน์จากแป้งข้าวฟ่างในการทำคุกกี้เสริมโปรตีน / (Record no. 1755)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00890nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000001848
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2523 th 00 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081140
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081114
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191327
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181853
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201051
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ศิวาพร ศิวเวช.
9 (RLIN) 22265
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาการใช้ประโยชน์จากแป้งข้าวฟ่างในการทำคุกกี้เสริมโปรตีน /
Statement of responsibility, etc. ศิวาพร ศิวเวช.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element คุกกี้.
9 (RLIN) 148937
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แป้งสาลี.
9 (RLIN) 22267
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวฟ่าง
General subdivision สารอาหาร.
9 (RLIN) 22268
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 12, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2523) 327-345
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.