การศึกษาเรื่องปริมาณวัตถุกันเสียที่ใช้ในอาหาร (Record no. 194)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00780nab a2200133 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000000202
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 25102515th 00 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081126
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081103
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191313
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181842
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201037
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาเรื่องปริมาณวัตถุกันเสียที่ใช้ในอาหาร
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision วัตถุกันเสีย.
9 (RLIN) 148784
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title รายงานกิจกรรมของกรมวิทยาศาสตร์ กระทรวงอุตสาหกรรม
Related parts ฉ. 31 (ต.ค. 2510-ก.ย. 2515) 167-168
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.