การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเป็นส่วนผสมในการทำไส้กรอก (Record no. 21957)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00755nab a2200145 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000022907 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2527 th 00 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081452 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081407 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191629 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191410 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201406 |
-- | VLOAD |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเป็นส่วนผสมในการทำไส้กรอก |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไส้กรอก. |
9 (RLIN) | 149621 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | โปรตีน. |
9 (RLIN) | 149310 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ข่าวสำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ |
Related parts | 25, 263 (พ.ค. 2527) 10 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.